"Brad Pitt bekattant" - Kiszivárgott az FBI-akta tartalma a családi repülőútról

Állítólag a színész kattant be a repülőgépen, miután landoltak, Angelina Jolie beadta a válókeresetet és feljelentést tett. Most szivárgott az FBI-akta tartalma az útról.

Hat év telt már el azóta, hogy robbant a bulvárbomba: Brad Pitt és Angelina Jolie válnak. Emlékezetes: az álompár 2016-ban a gyermekeikkel együtt repült Los Angelesbe, miután leszállt a gépük, a színésznő "fizikai és verbális" bántalmazással vádolta Pitt-et. Az FBI természetesen azonnal vizsgálatot indított, a bulvársajtó címlapjain hetekig ott virított az ügy, de vádemelés nem lett belőle. És Angelina Jolie ettől egy kicsit sem volt boldog...

via GIPHY

Aztán áprilisban nem mindennapi dologra derült fény: valaki névtelenül panaszt tett az FBI ellen. Az aktákban Jane Doe néven szerepel a panasztevő, de azt tudni kell, hogy az Egyesült Államokban minden ismeretlen személyre, valamint azokra, akik ismeretlenek akarnak maradni, ezt a nevet használják az aktákban. A keresetben tájékoztatást kértek "az FBI egy több évvel ezelőtti, családon belüli erőszakos incidenssel kapcsolatos vizsgálatáról, amelyben a felperes és kiskorú gyermekei áldozatként és tanúként vettek részt".

A Puck News információi szerint a Jane Doe név mögött Angelina Jolie áll - és az is kiderült, mi történt a repülőgépen aznap!

FOTÓK: súlyos vádak az aktában - ezt tette Brad Pitt a repülőn
  • Brangelina
  • Brangelina
  • Brangelina

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra