88 éves lett a Balfácán - Felismered még Pierre Richard-ot? - Fotók

Ünnepel a világsztár

Filmjein generációk nőttek fel az elmúlt évtizedekben, a francia világsztár most újabb születésnapon van túl. Te felismernéd még?

Viszonylag későn, 28 évesen forgatta az első filmjét, 1962 után azonban még 55 éven át állt a kamerák előtt. A különleges arcú, karakteres színészt hamar megszerette az egész világ, nem csoda, hogy néhány éve visaszszobrot is kapott Párizsban. Akkor ráadásul azon ritka alkalmak egyike volt, amikor személyesen meg is jelent az eseményen. Alaposan meglepte a rajongóit, hiszen mára már alaposan megváltozott, és nem az a vicces férfi mosolygott rá a világra, akit a Balfácán, vagy a Négybalkezesek című filmekből jól ismerhetünk.

via GIPHY

Pierre Richard Franciaországban született, igazán nagy sztár pedig a nyolcvanas években lett belőle. Akkortájt már utcára sem tudott lépni, hiszen szétszedték volna a rajongók. Miután találkozott Francis Veberrel, jött az ötlet, hogy Gérard Depardieu-vel közösen alakítsanak egy komikus párost. Ennek az eredménye lett a három legendássá vált film, 1981-ben a Balfácán, az 1983-as Balekok és az 1986-os Négybalkezes. A színész 2017-ben állt utoljára kamerák elé, azóta a hobbijának él. Több tízhektáros szőlőterületen termeli saját borait.

A színész már a 88-at töltötte - a születésnapján rendre a címlapokon landol!

Friss fotók a Balfácánról - 88 éves lett Pierre Richard
  • Pierre Richard
  • Pierre Richard
  • Pierre Richard
  • Pierre Richard
  • Pierre Richard

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra