Egy állásinterjú után tűnt el a családapa, fél év múlva a felesége a reptéren csípte el - Nem akárkivel volt

Zseniális videó

Fél éve tűnt el a férje, a telefonja azóta volt elérhetetlen, a gyereke miatt sem jelentkezett. A párjáért aggódó nő végül nem akárhogy bukkant a nyomára. Az év felvétele.

Futótűzként terjed a világban egy a férjért aggódó családana felvétele. A férfi még tavaly év végén indult el otthonról egy állásinterjúra, ezután soha többé nem érkezett hír róla. A telefonja elérhetetlen volt, a felesége jelentette az esetet a rendőrségen, de hiába. A család négyéves gyermeke újra és újra az apjáról kérdezte az anyját, aki azzal nyugtatta őt: apa Szingapúrba utazott, ott dolgozik, hogy pénzt keressen a családnak.

Az elmúlt fél évben azonban a férfi nem adott hírt magáról, a gyerek után sem érdeklődött!

A nőnek végül sikerül a férfi egyik barátjának bizalmába férkőznie, és kapott tőle egy értékes fülest. Megtudta, a férje a szingapúri reptéren fog rövidesen landolni, így az asszony kivonult és kamerát is vitt magával. Nos, az általa készített felvétel most a net slágere. A férje egy fiatal nővel kézenfogva érkezett meg, utóbbi azonnal kereket oldott, amint a feldühhödött asszony a férjhez lépett, hogy számonkérje.

"Hol voltál az elmúlt hat hónapban? Még mindig a törvényes feleséged vagyok, ezt ne felejtsd el!" - kiabálta neki. A férj köpni-nyelni nem tudott...

Azóta pedig már az is kiderült, a férfi a hegedűtanítványával szűrte össze a levet. A megcsalt feleség pedig elindította a válást.

Címlapfotó: Instagram/singapore_incidents

24 óra