Drámai hír a Hat nap hét éjszaka színésznőjéről - lekapcsolják a gépekről

Agyhalottnak nyilvánították a színésznőt. Anne Heche egy hete szenvedett súlyos autóbalesetet, most a rendőrség újabb hírt közölt.

A Hat nap hét éjszaka és a Fedőneve: Donnie Brasco sztárja egy hete szenvedett autóbalesetet, Heche egy Mini Morris-szal száguldozott a házak közt, több balesetet is okozott, majd egy falnak csapódott. Az autója kigyulladt, a tűz pedig átterjedt a házra is. A tűzoltók egy órán át oltották a tüzet, a színésznőt kritikus állapotban szállították kórházba, azóta is kómában fekszik.

Fotó: Profimedia/RedDot

„Az előzetes vizsgálatok során a vérvétel kábítószer jelenlétét mutatta ki” – áll a Blikk friss híre szerint a Los Angeles-i rendőrség közleményében. Azt egyelőre nem tudták megmondani, hogy kokainról, fentanilról, vagy alkoholról lehet-e szó. Ezt egy újabb vizsgálat állapíthatja majd meg. A nyomozás jelenleg ittas vezetés, és ittas állapotban elkövetett baleset okozása miatt folyik. 

A színésznő családja pesszimista. „Sajnos, Anne Heche súlyos anoxiás agyi traumát szenvedett a balesetben, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban. Várhatóan nem éli túl” – nyilatkozták a bulvárlap híre szerint, azóta pedig azt közölték: hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították, így lekapcsolják a gépekről.

Korábban azt is elárulták, egy ideig életben tartják a színésznőt, hogy megállapítsák, vannak-e életképes szervei. Az utolsó kívánsága szerint ugyanis felajánlanák őket.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra