Ezért nem viseltem Victoria Beckham esküvői ruháját... - Nicola hatalmas gyomrosa az anyósnak - Fotók

Négy hónappal ezelőtt három napon át tartott Brooklyn Beckhamék 1,3 milliárdos esküvője, a menyasszony most azt is elárulta, miért nem az anyósa által tervezett ruhában ment férjhez. Hatalmas gyomrost vitt be Victoria-nak.  

Az év legdrágább esküvőjének kiáltották ki, és valószínűleg nagyon nem is lőttek mellé. David Beckhamék fia áprilisban vette el a szerelmét, a tőle négy évvel idősebb és négyszer gazdagabb Nicola Peltz-et. A ceremóniát a lány családjának tengerparti birtokán tartották, ahol három stadionnyi sátrat állítottak fel az eseményre meghívott 300 vendégnek. Világsztárok sora jelent meg az eseményen, amelyen a menyasszony egy Valentino ruhát viselt. Már az esemény előtt többször nyilatkozott is róla, Olaszországba utazozz és személyesen egyeztetett a tervezővel.

S hogy miért nem Victoria Beckham-mel, aki maga is tervező? Nos, Nicola Peltz most ezt is elárulta... Ledobta az atomot!

via GIPHY

Az esküvő előtt a sajtó határozottan állította, nem Victoria Beckham-et kérte fel a menyasszonyi ruhájána tervezésére Brooklyn Beckham szerelme. Nos, most az is kiderült, ez nem igaz. De nézzük előbb a tényeket! A nagy nap előtt Nicola egy Dior-ruhában jelent meg, az események alatt pedig Versace-kat viselt. Az oltár előtt pedig ugye egy Valentino-t. De miért nem egy Victoria's-t az anyós kollekciójából? Nos, egy interjúban most Nicola határozottan kijelentette:

Victoriának kellett volna megterveznie az esküvői ruháját, de nem készült el vele időben... És ez nem minden!

Oltári balhé lesz - Nicola kitálalt, miért nem lett Victoria's ruhája a nagy napra
  • Nicola Peltz
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham

Címlapfotó: Instagram/voguemagazine

24 óra