A Twin Peaks szexi Donna-ja volt, 52 évesen egy élő roncs - Fotók

Alkohol és botox

Önmaga árnyéka ma már a Twin Peaks egykor szexi Donna-ja, aki férfiak millióit bolondította magába a sorozatban. 15 éve nem kap szerepet, az alkohol és a botox azonban tönkretette. 

Lara Flynn Boyle-t utoljára talán a Men In Black második részében csodálhatta meg a világ. Az egykori szexszimbólum 1990-91-ben a népszerű Twin Peaks sorozatban hódította meg először a világot, utoljára meg talán a Sötét zsarukban, 2002-ben. Gyönyörű arcával, tökéletes testével nagyon könnyű dolga volt, annak ellenére is, hogy Will Smith ellenlábasaként a gonoszok közt brillírozott. Ami tény: színésznő megkapta a lehetőségeket, olyan sorozatokban is játszhatott, mint az Ügyvédek és az Ally McBeal. A jelek szerint nem élt a lehetőséggel.

Friss képei árulkodóak: az alkohol és a plasztika tönkretette a karerjét, és látszólag az egész életét. 

via GIPHY

Talán épp a világhírnévnek köszönhetően érkezett meg a nyomás is az életébe, úgy érezhette, harcolnia kell az öregedés ellen, fel kell vennie a kesztyűt a fiatalabb színésznőkkel szemben. Egyre gyakrabban keresett fel plasztikai sebészeket, majd az alkohol rabja lett, aminek köszönhetően már 40-es éveinek elejére is felismerhetetlennél vált. Az utóbbi években valamelyest konszolilálódott a megjelenése, de kerüli a rivaldfényt, évente ha egy-két alkalommal elcsípik őt fotósok. A szakma azonban végleg elfelejtette, évek óta nem kapott semmilyen szerepet.

Így múlik el a világ dícsősége - az 52 éves Lara Flynn Boyle-t friss képein a rajongói sem ismerik fel!

Megrázó képek: így tette tönkre a plasztika és az ital a színésznőt!
  • Lara Flynn Boyle
  • Lara Flynn Boyle
  • Lara Flynn Boyle
  • Lara Flynn Boyle

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra