Végtagjain véres sebek, arcán méretes, ősz szakáll - Így néz ki a 63 éves Dr. House - Fotók

Mint egy homeless

Tizennyolc éve indult a sikertörténet, lassan 10 éve már, hogy véget is ért. A Dr. House főszereplője néhány hete már a 63-at töltötte, a Nyugati téren elmennél mellette. 

Amerikában 2004 őszén, Magyarországon 2006 márciusában indult hódító útjára a Dr. House. A főszerepben egy zseniális elméjű, de zárkózott és szenvedélybeteg orvost, Dr. Gregory House-t ismertük meg, aki gyakran kerül konfliktusba a főnökeivel és a kollégáival is. Egyetlen barátja van, James, az onkológiai osztály vezetője. A harmadik évad után a gárda nagyrésze feloszlott, de többségük visszatért egy-egy kisebb szerepben.

A sorozat főhősét alakító Hugh Laurie 63 éves lett - friss képei megdöbbentik a világot.  

via GIPHY

A sorozat már az első évadban hatalmas siker lett, nem csoda, hogy a TV2 azonnal lecsapott rá. A sikerszéria 2012-ben ért véget, a főszerepet alakító Hugh Laurie akkor már úgy érezte, megterhelő számára ez a szerep. Egy interjúban néhány éve azt is elárulta, az állandó rutin, a napok, hetek, hónapok olyan megterhelőek voltak a számára, hogy volt időszak, amikor azt gondolta, nincs kiút. Hugh Laurie nem távolodott el a szakmától, de zenészként ma már inkább szeret szerepelni. 

Friss képei most sokkolják a rajongóit: kezei, lábai összevagdosva, méretes, ősz szakálla alatt rá se smerni már!

FOTÓK: Felismernéd a 63 éves Dr. House-t? Pedig de, ez az ősz bácsi ő!
  • Hugh Laurie
  • Hugh Laurie
  • Hugh Laurie

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra