Már haja és foga is alig van - Sokkoló képek: hajléktalan lett az egykori szupermodell - Fotók

Csont és bőr

Néhány éve az utcán keresi a betevőt az egykori modell, aki jövőre még mindig csak a 40-et tölti majd. A napokban drámai képek készültek róla, már foga és haja is alig van. 

A Baywtch egykori Hobie-ja, Jeremy Jackson ősszel ünnepelte a 41. születésnapját, az elmúlt években azonban egy volt szerelme miatt kerül csak rendre címlapokra. Pedig igazán kegyes volt vele az élet, tálcán kínálta a lehetőséget, hogy az unokái életéről is gondoskodjon. A Baywatch-ban, David Hasselhoff fiaként világhírű lett, 8 év után, 1999-ben viszont állítólag a drogügyei miatt kellett távoznia a sorozatból. 19 éves volt mindösszesen. Később egy rehabon vett részt és állítólag megszabadult a függőségétől, majd 2008-ban egy ismert felnőttfilmessel készült házivideója került nyilvánosságra, sőt, börtönben is ült egy késszúrásért.

Hobie egy időben egy gyönyörű modell párja volt, Loni mára hajléktalan lett. Friss képek érkeztek róla.

via GIPHY

David Hasselhoff sorozatbeli fiának, Hobie-nak álomszerűen indult a kapcsolata Loni Willison-nal, a gyönyörű, modellalkatú szépséget oltár elé is vezette 2012-ben. Örök szerelem nem lett a kapcsolatukból, két évvel később elváltak, Loni pedig néhány éve eltűnt a rivaldafényből. 2020 októberében aztán sokkolta a világot, amikor Venice Beach-en tűnt fel - hajléktalanként. "Nem akarom, hogy bárki is segítsen nekem. remekül vagyok." - mondta akkor a The Sunnak, miközben egy bevásárlókocsiban tolta a holmijait maga előtt.

A nő azóta is az utcán guberál, fogai nincsenek, néhány hete pedig 39 éves lett. Friss képei most sokkolják a világot.

Sokkoló fotókün az egykori szupermodell: csont és bőr, már haja is alig van!
  • Jeremy Jackson és Loni Willison
  • Loni Willison
  • Loni Willison
  • Loni Willison
  • Loni Willison

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra