Le akarja vágatni az egyik lábát a srác, aki Alienné operáltatta magát - Fotók

10 éve még ugyanúgy nézett ki, mint a kortársai aztán kitalálta, megvalósítja gyerekkori álmát. 33 éves most, már Alienként él, és most a lábaitól is megszabadulna. 

Alig egy évtizede a 25 éves Anthony Loffredo egy jóképű, sportos srác volt, akit imádtak a nők. Egy dologban azonban különbözött a többiektől: egyre gyakrabban foglalkoztatta egy gondolat, szeretne egy fekete földönkívüli testében élni. Miután ráébredt, ezt a vágyát nem tudja elhesegetni, bele is vágott a nem mindennapi projektbe. Ma már sokan megijednek tőle, de így érzi jól magát a bőrében! Igaz, azt is lecseréltetné.

Fülei, orra, ajkai és ujjai már nincsenek is - és most a lábai is útban vannak már neki! Azaz csak az egyik.

via GIPHY

A francia férfi azorrát Spanyolországban vágatta le, a felső ajkát is eltávolították, ezért már alig tud beszélni, de a fülei sincsenek már meg. Legutóbb épp néhány ujjától búcsúzott el örökre, hogy a keze is hasonlítson az Alienek kezeire. A nyelvét kettévágták, zöldre festették, a szeme is feketére lett tetoválva. A bőre alatt fémgolyók, szegecsek, még a koponyáján is, hogy valóban karakteres legyen az "idegenfej". 

A férfi most elárulta, az egyik lába a következő áldozat, igaz, nem olyan egyszerű a helyzete...

Fotók az átalakulásról: sokan félnek tőle, pedig nem ez a célja a Fekete Alien-nek
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien

Címlapfotó: Instagram/the_black_alien_project

24 óra