Sokkoló képek: darabjaira esik a Barbie-vá operált Ken baba - Fotók

Élő Ken babaként lett világhírű, majd néhány éve elismerte: a lelke mélyén ő Barbie. A kijelentését tettek követték, az átalakulás azonban rögös - lassan darabjaira esik szét.  

Megrázó hírt kaptak a brit Ken Baba rajongói, aki alig két és fél éve kürtölte világgá, nőként folytatja az életét. Az átalakulását azóta is igyekszik folymatosan dokumentálni és nem is nagyon múlik el plasztikai műtét, amiről ne számolna be a bulvársajtó. Márpedig ezekből azóta is volt több tucat. A Barbie-vá lett Ken ráadásul az a típus, aki türelmetlenül várta, hogy nő legyen, ráadásul hiú is, így az utóbbi hónapokban többször azzal is lebukott, photoshopolta a megosztott képeit.

Aztán jött a járvány és az önjelölt Barbie 100 kiló felé hízott!

via GIPHY

Horror: élete során 90 plasztikai műtétet végeztek eddig rajta, amelyekért összesen 421 millió forintnyi fontot fizetett ki. Nem nehéz kitalálni, ennyi beavatkozás egy emberöltőre is sok, és nem is igazán lehetett ideje a ma már Jessica Alves-ként ismert nő testének a renegerálódásra. Alig egy éve ráadásul több mint egy mázsát nyomott a mérlegen, hiszen a karantén alatt nem tudott nemet mondani a finom falatokra. De a Barbie nem áll le...

Jessica-t Bakuban fotózták le, zsírleszíváson és arcfelvarráson járt. Friss képei alapján darabjaira esik lassan...

Sokkoló képek: darabjaira esik a 90. műtétje után a néhai Ken baba!
  • Rodrigo Alves
  • Jessica Alves
  • Jessica Alves
  • Jessica Alves
  • Jessica Alves

Címlapfotó: Instagram/jessicaalvesuk

24 óra