"Mélyvízbe került" - Csuti meglepő vallomást tett a szerelméről

Mindenben számíthat a szerelmére, kivéve a munkát - állítja Szabó András, azaz Csuti, aki az atv.hu-nak vallott kapcsolatáról és az életéről. Meglepő dolgokról is mesélt.

Áprilisban talált rá a szerelem, Szabó András szerint kedvese pedig megállja a helyét. „Mélyvízbe került, de ügyes benne” – kezdte mosolyogva Csuti az ATV.hu-nak adott interjújában. „Amíg az ember nem tapasztalja meg a gyakorlatban, addig nem gondolja, hogy milyen az, hogy nem tudsz elmenni enni sehová úgy, hogy ne nézzenek meg, vagy olvasol magadról kattintásvadász cikkeket. Civilként nehéz neki ilyen gyorsan beletanulnia abba, hogy az ismertségnek a sok előny mellett, azért vannak árnyoldalai is.

Még ennyi év után, én is meglepődtem, hogy hogy a válásomról beszélnek a Parlamentben”

– magyarázta Csuti az atv.hu-nak, és hozzátette: Gina a gyerekei életében is megtalálta a helyét.

„Belecsöppent az életembe, aminek a legfontosabb része a gyerekeim. Hirtelen kellett kész lennie mindenre. Emiatt is nagyon büszke vagyok rá” - folytatta sztárapuka, aki mindenben számíthat a párjára, csak a munkában nem. "Ő a sajátját csinálja, én az enyémet. Gina nem is szeretne ebben az online világban annál többet jelen lenni, mint amennyit eddig is jelen van. És ebben is nagyon gyorsan közös nevezőre jutottunk, teljesen megértem a döntését” – mondta Csuti.

Címlapfotó: Instagram/csut.i

24 óra