Új funkciókat vezet be a WhatsApp - nem mindenki fog örülni

Úgy tűnik, a felhasználók kérését meghallotta a WhatsApp, igaz, most meg sokan azon aggódnak, hogy tényleg bevezetik ezeket a funkciókat. Különösen az egyik miatt.

Korábbi sajtóhírek és kimutatások alapján a WhatsApp üzenetküldő alkalmazásnak egyre kevesebb felhasználója lett az elmúlt időkben. Az sem kizárt, hogy a most tervezett újításoktól várják majd a tendencia megfordulását. Igaz, azt sem zárhatjuk ki, hogy újabb veszteségeket kell majd elkönyvelniük, a közösségi oldalakon ugyanis már most többen az elégedetlenségüknek adtak hangot.

A most megjelent hírek szerint két újítást is tervez az üzenetküldő alkalmazás.

A WhatsAppon már eddig is volt lehetőség arra, hogy az ember elrejtse a kíváncsiskodók elől, mikor volt utoljára online. Így viszont azt sem mindenki láthatta, hogy elolvasták-e az üzeneteiket, vagy figyelmen kívül hagyták-e a sorait. Igaz, eddig azért el lehetett csípni az ügyeskedőket, mert amikor belépett az applikációbat, mindig látható volt az online állapota. Úgy tűnik, ennek az időszaknak most vége lehet...

A WABetaInfo jól értesült bétatesztelői és WhatsApp bennfentesei most arról számoltak be, hogy már tesztelik azt az újítást, amivel végérvényesen el lehet majd rejteni az online állapotot. De állítólag arra azért lesz lehetőség, hogy bizonyos személyek továbbra is lássák majd azt. "A WhatsApp végre meghallgatja a felhasználók visszajelzéseit" - közölték elégedetten a WABetaInfo, hiszen már korábban kérték ezt nyilvánosan is a vállalattól. Az újításnak nem mindenki örül, a közösségi oldaakon vitatéma, mennyire jó ez, és látszólag azoknak nem tetszik, akik a párkapcsolatukat féltik a funkciótól...

További újítás lehet, hogy a jövőben állítólag már bármelyik emojival reagálhatunk majd egy-egy üzenetre, eddig csak az előre meghatározott 5 volt erre alkalmas.

Címlapfotó: 123rf.com

whatsapp