Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől! - Vajon Te is?

Egy forró flörtből felelősségteljes, komoly kapcsolat - sokan tudatosan vagy tudat alatt félnek meghozni ezt a döntés. Most az is kiderült, ez gyakran csak a csillagjegyüknek köszönhetően van így. 

Természetesen egy szerelem a világ egyik legszebb dolga, ami képes teljesen felforgatni az életünket - de épp ezért hatalmas fájdalmakat is hozhat és a mélybe is taszíthat minket egy szempillantás alatt. Talán ez az oka annak is, hogy akadnak, akik óvatosak, ami a szívügyeket illeti. Egy friss kutatás azt is kiderítette, hogy akadnak olyan csillagjegyek, akik határozottan nehezen, vagy nem nyílnak meg igazán, ha lángra gyúl a szívük. Így védik magukat egy leendő csalódástól.

Mondjuk ki: ezek a csillagjegyek félnek a szerelemtől!

Hozzátesszük: nem biztos, hogy ezek a csillagjegyej tévednek, ami az óvatosságot illeti. A világ tele van összetört szívekkel, tlerombolt bizalommal és olyan kapcsolatokkal is, amelyek utólag visszatekintve jószerivel csak fájdalmat okoztak. Ahhoz, hogy megnyiljon a szívünk feltétel nélküli bizalomra van szükségünk, így senkit nem bánthatunk azért, ha óvatosabb ilyen téren. Igaz, az sem egészséges, ha ez a fajta tudatosság egy áthatolhatatlan falat épít körénk.

Ez a 3 csillagjegy pedig sajnos épp így működik!

Félnek a szerelemtől - ezek a csillagjegyek így működnek!
  • Rák
  • Skorpió
  • Nyilas

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra