Bácsalmáson fogták el a Másnaposok magyar Alan-jét - Húzós hetek vannak mögötte - Fotók

A 41 éves madarasi férfiről a legendás vígjáték legendás karaktere jut csak az eszünkbe - durva napon volt túl, amikor kattant rajta a bilincs.

Nem mindennapi történet futott be a TWN.hu szerkesztőségébe. Első olvasatra a Másnaposok trilógia harmadik része jutott rögtön az eszünkbe és a film egyik főszereplője, Alan. Amikor a barátaival együtt előállítják őket a rendőrségre, a nyomozó egy tekintélyes kupac papírt tesz ki a szakállas fickó elé - a rendőrségi ügyeinek a listáját. Alan pedig érdeklődve lapozgatja a kínos ügyeket és büszkén erősíti meg, ez tényleg mind ő volt. (Még az is, aki a buszon elégítette ki magát - A Szerk.)

A Bácsalmásról befutó sztori tényleg kísértetiesen hasonlít a filmbéli történetre!

via GIPHY

A rendőrségre május 6-án délután érkezett a hívás, "miszerint az egyik bácsalmási kávézó teraszán egy férfi önkielégítést végez, miközben videótelefonál. Amikor a pincér ezt észrevette, azonnal értesítette a főnökét, aki megkérte az onanizálót, hogy fejezze be, amit csinál és távozzon. Ennek ellenére a férfi továbbra is ottmaradt és szidalmazta a dolgozókat" - írja közleményében a rendőrség. Hozzáteszik: a 41 éves madarasi lakos olyan részeg volt, hogy a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik korházba szállították.

Másnap aztán kihallgatták és az is kiderült, több is van a rovásán ennél a különös éttermi esetnél!

DHB - durva húzós buli! - Képeket közölt a rendőrség a magyar Alan "munkáiról"
  • Másnaposok magyar Alanje
  • Másnaposok magyar Alanje
  • Másnaposok magyar Alanje
  • Másnaposok magyar Alanje

Címlapfotó: Police.hu

24 óra