Börtön, majd pszichiátria: a Star Wars kis Anakin-ja 33 évesen egy élő roncs - Fotók

Rendőrségi fotó a legfrissebb

Csodás karriert jósolt neki a szakma, és olyan kegyes volt hozzá a sors, hogy már gyerekként is világsztárokkal és kasszasikerekben játszhatott. Azóta megjárta a börtönt is. 

A népszerű gyerekszínész már alig 7 évesen főszerepet kapott, ráadásul az akkor már világhírű színész, akcióhős, Arnold Schwarzenegger oldalán. A Hull a pelyhes című vígjátékot az elmúlt 25 évben szinte rendszeresen megnézhettük mi is, hiszen karácsony környékén több csatorna is képernyőre tűzi azóta is. Ki ne tudná így, a kis Jamie édesapja ígéretet tesz a fiának, megszerzi neki a kedvencét, a Turbo Man névre keresztelt akciófigurát.

A történet szerint azonban épp minden kisgyermekes szülő azért harcolt a városban...

via GIPHY

Jake Lloyd-ot már az egész világ ismerte és irigyelte a filmnek köszönhetően, amikor jött az újabb visszautasíthatatlan ajánlat.  1999-ben forgatták a Star Wars - Baljós árnyak című részét, a kis Anakin szerepét pedig az akkor 10 esztendős kisfiú kapta meg. Miután a film hatalmas siker lett, a kis Jake előtt fényes jövőt jósolt a szakma. Az élet azonban már forgatókönyvet tartogatott a számára, a filmhez hasonlóan ugyanis a "gonosz erők" az Anakint alakító kisfiút is a hatalmukba kerítették. A fiatal srác még az anyját is megverte, így börtönbe került...

Ma már egy pszichiátrián él, ott ünnepelte legutolsó születésnapját is - legfrissebb képét pedig a rendőrség készítette!

Tragikus képek: kisiklott a gyerekszínész élete! Börtön után pszichiátria
  • Jake Lloyd a Hull a pelyhesben Schwarzenegger-rel.
  • Jake Lloyd a gyereksztár
  • Jake Lloyd
  • Jake Lloyd a börtönben

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra