"Ments meg, Uram!" - Travis Barker-ért imádkozik a világ, mentő vitte el - Fotók

Kedden délután egy Los Angeles-i kórházba szállították Travis Barkert. Családja kéri, imádkozzunk érte.

Aggasztó hír érkezett a Blink-182 dobosáról. Hónapok óta másról sem szólnak a hírek, mint Travis Barker és Kourtney Kardashian boldogságáról, a szerelmüket azóta már több esküvővel is megerősítették, most egy drámai hír kavarja fel a romantikus idillt. A zenészt helyi idő szerint kedden délután vitte mentő egy Los Angeles-i kórházba. Felesége, Kourtney gyalog igyekezett utána.

Fotó: Profimedia/RedDot

Travis feketében volt, a kapucnit a fejére húzta, miközben a hordágyon feküdt. Jobb karját a levegőben tartotta. A TMZ szerint Barker és Kourtney kedd reggel a "West Hills Hospital"-ban jártak, a férfit onnan vitték át a Cedars-Sinai Medical Centerbe. Nem sokkal azután, hogy Barker kórházba került, a lánya, Alabama aggasztó bejegyzést tett közzé az Instagramján: "Kérjük, küldjétek az imáitokat".

A rajongókat ráadásul a zenész Twitter-bejegyzse is nyugtalanítja. Kedden délelőtt 10:45-kor Travis az alábbi bejegyzést tette közzé: "Ments meg, Uram!" Bár tény, ezzel a címmel van egy közös száma Machine Gun Kelly-vel, ebben a helyzetben azonban kevesen gondolják, hogy azt reklámozná csak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra