Ezzel a ValóVilág-sztárral bukott le Shane Tusup - Megszólalt a cicababa

Alig több mint két hete került fel az internetre egy kép, amin állítólag Shane Tusup vív forró csókcsatát egy szőke cicababával. Mára kiderült, nem akárki lehetett az. Megszólalt. 

A Bors szúrta ki több mint fél hónappal ezelőtt, hogy az egyik népszerű közösségi oldalra felkerült egy kép, amelyen a készítője szerint Shane Tusup vív forró csókcsatát egy vékony, szőke lánnyal. "Shane Tusup.. úgy látszik hamar túllépett… XoXo Gossip Girl" – írták a fotó alatt. Nyilvánosan azóta sem tagadták az érintettek, hogy a képen az látható, amit sugallnak.

Sőt, az egyik szereplő most gyakorlatilag el is ismerte azt. Nem Tusup...

Most ismét a Bors dobta le a bulvár atombombát: három héttel a fotó nyilvánosságra kerülése után megtudták, ki az a titokzatos hölgy, akivel Shane Tusup vad csókcsatát vívott a szórakozóhelyen. A történet azért is különleges, mert az edző csak pár nappal korábban szakított Szabó Zsófival, a képen szereplő hölgy pedig szintén egy híresség. A ValóVilág falai között 88 napot töltött, azóta pedig a zenei karrierjét építi.

"Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók?" - kezdte a realitysztát a Borsnak. Tudod már, ki ő? Ha nem, eláuljuk!

Lapozz a folytatásért!

24 óra