Szuperpuma - kiabálják a 48 éves tanárnőnek, aki felszedte ezt a 25 éves srácot - Fotók

A fiának nézik

Miután lezárta a 26 éves házasságát, regisztrált egy társkeresőre, de a korhatárokat elfelejtette beállítani. Ma már nem bánja, pedig kemény támadásokat kap a szerelme miatt.

Több mint két és fél tizedes házasságát hagyta maga mögött, majd úgy döntött, ad még egy esélyt a szerelemnek. "A válásom után regisztráltam egy társkereső alkalmazásra. Vissza akartam térni a színtérre, és egy kicsit szórakozni, bár nem tudtam, hogy a kormegjelöléseket meg kell változtatnom" - mesélte a 48 éves anya egy interjúban. Hogy mi volt az apropója egy ismeretlen, civil nőt a szerelmi életéről faggatni? Nos, a válasz egyszerű: egy 23 évvel fiatalabb fiú oldalán talált rá a szerelem.

A tanárnő több mint másfél éve van együtt új szerelmével, a 25 éves srác direkt állította magasabbra a korhatárokat, mert kíváncsi volt rá, milyen egy idősebb nővel randizni. Miután párba álltak, beszélgetni kezdtek, és hamar kialakult a lelki kötődés közöttük. Igaz, amikor megtudta, hány éves, megdöbbent. De két hét csevegés után Rachel úgy döntött, hogy elutazik a sráchoz New Yorkba, hogy találkozzanak.

"Nem voltak elvárásaim az utazással kapcsolatban, és csak arra gondoltam, hogy körbevezethetne a vársoban" - mondta, aztán...

A fiának nézik, "szuperpuma" - kiabálják rá - íme a 48 éves nő és 25 éves szerelme!
  • 23 év korkülönbség
  • 23 év korkülönbség
  • 23 év korkülönbség
  • 23 év korkülönbség
  • 23 év korkülönbség

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra