14 hónappal a férje elvesztése után hozta világra a fiukat a 41 éves nő - Fotók

Több mint egy évvel azután, hogy szeretett férje meghalt, a 41 éves asszony életet ad a közös fiuknak. Sarah története futótűzként terjed a világon, ráadásul most, hogy újabb meglepő hírt tett közzé.

2020 februárjában egy szempillantás alatt omlott össze minden: miközben Sarah Shellenberger épp hazafelé tartott a férje tanítás közben kapott szívrohamot. Az akkor 39 éves nő épp Barbadosról tartott hazafelé, ahol a petesejtjeit vették le, hiszen nem titkolt álmuk volt, hogy családot alapítanak. Természetesen úton hiába próbálkoztak, majd a hónapokig tartó kezelések is hiábavalónak bizonyultak. 

Férje aztán három nappal később meghalt!

Az orvosok sokkoló hírrel fogadták a nőt a kórházban, férje agya hosszú időn át nem jutott oxigénhez, agyhalott lett, csak a gépek tartották életben. Sarahnak élete legnehezebb döntését kellett meghoznia: lekapcsolják-e a gépekről szeretett férjét. Ezt követően valósággal összeomlott, fél évig magába zárkózva élt és gyászolt. Aztán úgy döntött, új értelmet ad az életének. Visszament a barbadosi klinikára, ahol kiderült, nincs veszve minden, halott férjének is gyereket szülhet, ha az égiek is mellé állnak.

A nő története mesébeillő fordulatot vett - ráadásul most újabb meglepő hírt közölt!

Kattints ide a galéria megtekintéséhez
  • Sarah gyereke
  • Sarah gyereke
  • Sarah gyereke
  • Sarah gyereke
  • Sarah gyereke

Címlapfotó: Instagram/thewesternmomma

24 óra