Nem üdvözölte a fiát, a klubtulaj leleplező képet posztolt a csajozó Piquet-ről - Fotó

Néhány hete robbant a hír: 12 év után különköltözött Shakira és férje. Az állítólagos hűtlenségi ügynek újabb fejezete nyílt meg.

Spanyol lapok értesülései szerint Shakira egy nővel az ágyban kapta rajta a férjét, ezért válnak. Az ügy felkavarta a világsajtót, a Barcelona játékosát azóta is paparazzik üldözik. Gerard Piquet ráadásul buliról bulira járja az éjszakákat, annak ellenére is, hogy csapata edzésein részt kell vennie. A pár azóta el is iserte, a kapcsolatuk véget ért, az okokról azonban senki nem nyilatkozott.  

Igaz, most már sejteni lehet egy most megjelent új fotó alapján...

Piqué-t most Svédországba hajtotta a vére, a partyn pedig a klub tulajdonosa le is fotózta őt egy nővel. Nem túl kedves gesztus ez egy vendéglátótól, de ő ettől is tovább ment, a fotót ki is posztolta. Hogy miért? Nos, a Barcelona sztárja a nő kérésének ellenére nem üdvözölte a kisfiát, aki nagy rajongója. Katrin Zytomierska kemény szavakkal tiporta földbe a játékost, aki a képen egy szőke cicababa társaságában bulizik épp. 

"Figyelj rám, te lúzer. Valószínűleg a legtöbb lány ezen a partin veled akar d..ni. Ha meglátlak, azonnal a fiamra gondolok. Világos voltam veled. Megkértem, hogy üdvözöld a fiamat. Nemet mondtál. Mert mi vagy te? Egy fickó, aki tud labdát rúgdosnii? Ez engem nem nagyon nyűgöz le" - kezdi a nő, majd így folytatta: "Ami elszomorít, az az, hogy a hírnév a fejedbe szállt, és ez szánalmas"

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra