Megdöbbentő vallomás tett Brad Pittel kapcsolatban Jennifer Aniston - Videó

Ő volt az első vendégek egyike 2003-ban, most ismét beült Ellen DeGeneres székébe Jennifer Aniston. Váratlan bejelentést tett Brad Pittel kapcsolatban.

Az 53 éves Jennifer Aniston éppen 19 évvel ezelőtt szerepelt a "The Ellen DeGeneres Show" legelső epizódjában, így adta magát a helyzet, az utolsó vendég is ő lett a műsor történetében. A felvételen Jennifer a 64 éves műsorvezetővel arról beszélgetett, hogyan dolgozta fel a Jóbarátok végét, amikor váratlan kijelentés hagyt a el a száját.

"Tudod, elváltam és terápiára mentem. Aztán kaptam egy filmet, aminek a címe: Szakítópróba. Nagyon beleéltem magam a befejezésekbe" 

- mondta, miközben ő maga is csak mosolygott.

Jennifer Aniston és Brad Pitt öt évig voltak házasok, Hollywood álompárjának tartották őket, mielőtt házasságuk 2005-ben tönkrement. Egy évvel korábban, a tizedik évad után ért véget a Jóbarátok című sikersorozat, ami a színésznőt Rachel-ként világhírűvé tette. Tavaly újra összeállt a nagy csapat egy folytatásra, és jó ideje azt is várta és remélte a világ, Brad és Jennifer egymásra talál, de már az is kiderült, csak barátok.

"Brad és én haverok vagyunk, barátok vagyunk..... És beszélgetünk egymással"

- tette egyértelművé Jennifer tavaly a "SiriusXM" rádióműsorban. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra