"Vagy meghalok, vagy nem" - VV Leo megdöbbentő vallomást tett - Videó

Szteroidoktól várta az eredményt, majdnem az életébe került VV Leo-nak. Az egykori realitysztár a Palikék Világa by Manna címá műsorban vallott élete sötét fejezetéről.

Kameramanként, rendezőként, vágóként dolgozik évek óta Nagy Zsolt, azaz VV Leo. A fiatalembert legutóbb a TV2 Totem című műsorban láthattuk, most váratlanul Palik Laciék online műsorában tűnt fel, ahol nem mindennapi vallomást tett. A férfi azt mondta, nagyon nehezen hízik és az volt az álma, egyszer 85 kiló lesz. Egy edzőteremben javasolták neki, szedjen szteroidokat, ő pedig beadta a derakát. Ugyanakkor Gilbert-kórban szenved, azaz nehezebben emészt és a mája nem működik rendesen, így a "hízókúra" kis híjján az életébe került.

"Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenhol. Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal. Elkezdtem leépülni, 67-68 kilóig, a májam konkrétan leállt. Anyuék kint sírtak, az orvosok azt mondták nekik, hogy nem tudnak mit csinálni, várni kell, vagy meghalok, vagy nem. Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, így vissza tudott épülni"  - mesélte a műsorban az Index.hu híre szerint.

A teljes beszélgetést itt tekintheted meg:

Címlapfotó: Youtube/PalikékVilágaByManna

24 óra