Különös dolgot tart az ágya mellett Cserpes Laura - minden nap használja

Hálanaplót ír Cserpes Laura. Az énekesnő az ATV #Bochkor című műsorban azt is elárulta, náluk gyakran nincs otthon se tej, se sajt.

Hiába édesapja sikeres tejipari vállalkozásai, otthon gyakran se tej, se sajt nincs Cserpes Lauráéknál - többek között erről is mesélt az énekesnő Bochkor Gábor műsorában. „Apukám sokszor nagyon kivan emiatt – nem érti, miért kellene neki folyamatosan hazahordania a tejet, a sajtot, azaz a munkáját?! Van ez a mondás, hogy a szabó gyerekének lyukas a gatyája. Nálunk meg általában a tejtermékek hiányoznak otthonról” – mondta a naphire.hu-nak az énekesnő, akiről az is kiderült, egy úgynevezett hálanaplót vezet. Az ágya mellett, egy füzetbe vezeti minden nap, mi az, amiért hálás az életnek és sorsnak.

„Ott van az ágyam mellett ez a kis füzet, ez a napló és akkor abba szoktam beleírni, miért vagyok aznap hálás. Sokszor csak tőmondatokra van erőm: áfonyát ettem, jó volt, írtam egy dalt, imádom...” - mondta a portálnak. „Szükségem van arra, hogy jó helyre pozícionáljam a saját lelki világomat és magamat is. Ha én rendben vagyok, akkor jól tudok dolgozni és akkor a körülöttem élő emberekhez is jól tudok viszonyulni. Akkor ez egy jó kis hullámzást indít el az életben. Ha rossz dolgokat írnék, azonnal depressziós lennék” – magyarázta Cserpes Laura, akinek rövidesen megjelenik az új kislemeze, amin két éven át dolgozott.

Címlapfotó: Instagram/cserpeslaura

24 óra