Megerősítették: a 30 éves Molnár Beáta holttestét találták meg - Ezt a férfit keresi a rendőrség - Fotók

Négy napja tűnt el a fiatal nő, sajtóhírek szerint az ő holttestét találták meg egy elhagyatott benzinkúton.

A Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród községhez tartozó Báródsomos településen találták meg a napokkal ezelőtt eltűnt nő holttestéte – közölte rendőrségi forrásokra hivatkozva a Cluj24.ro hírportál. Azt már korábban megerősítették, hogy holttestet találtak, de a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre nem árulta el, hogy az ügynek köze van-e a Kolozsváron élő Molnár Beáta eltűnéséhez.

Fotó: Facebook/RMDSZ

"A 30 éves Molnár Beáta doktorandusz, egyetemi előadó szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. A hatóság kedden felhívást tett közzé a sajtóban, amit az internetezők megosztottak. Aggodalmukat növelte, hogy a köztiszteletnek örvendő Beáta barátjával, a hírhedt nőverő Boné Ferenc volt egyetemi tanárral együtt tűnt el (Bonénak rendőrségi ügye is volt egy korábbi agresszivitása miatt, ezért vesztette el korábbi állását)" - írja a maszol.ro.

Fotó: maszol.ro

A 43 éves Boné Ferencet jelenleg is nagy erőkkel keresik. A rendőrség szerint egy Dacia Logan típusú személygépkocsival járhat. "A nyomozók szerint Molnár Beátát barátja, Boné Ferenc gyilkolta meg egy dühroham közepette, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarva egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól" - írja a lap.

A férfi ismertetőjegyei: 1,80 méter magas, 75-80 kilogramm, szeme és haja színe barna, arca ovális.

Címlapfotó: Facebook/IskolaAlapitvany

24 óra