Meztelenül lepte meg a takarítónőjüket Bárdosi Sanyi - Azt hitte, a felesége az

"Én szoktam így támadni" - magyarázta az esettel kapcsolatban a kiváló sportoló, aki ádámkosztümben lepte meg a bejárónőjüket.

Nem mindennapi történetre derült fény az ATV #Bochkor című műsorban: a naphire.hu információi szerint Bárdosi Sanyi meztelenül lepte meg a család takarítónőjét, mert azt hitte, a felesége az. A sportolóra az emeleten tört rá a vágy, meglepődött, amikor leért. „Én még azt hittem, hogy a feleségem tesz-vesz lent a földszinten, de már nem ő volt, hanem takarítónő” – mondta a műsor felvétele után a lapnak.

„Nem volt előzménye a dolognak, én szoktam így támadni. Gondoltam, meglepem anyát” – egyértelműsítette a motivációját Bárdosi a naphire.hu cikke szerint. Lent azonban a takarítónő "várta" ezúttal. „Először ő, aztán én lepődtem meg” – magyarázta és mindenkit megnyugtatott: mindenki nagyon jól kezelte a helyzetet, amit természetesen elmesélt a feleségének is.

A cikk szerint hasonló történetekre is lehet számítani vasárnap este az ATV képernyőjén a #Bochkor című műsorban, aminek a vendégei lesznek Bárdosin kívül Szandi, Risztov Éva és Dombóvári István is.

Címlapfotó: Instagram/bardosiildi

24 óra