Durva, miért szakíthatott Szabó Zsófi és Shane Tusup - Megszólaltak az ismerősök

Tegnap robbant a hír: Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított. A Blikk most a szakításuk valós okáról ír - megdöbbentő dolgokat állítanak. 

Szerdán késő este aztán váratlan hír jelent meg Szabó Zsófi oldalán. És mint utólag kiderült, Shane Tusup-én is. "Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk" - írták ki mindketten. Arról nem beszéltek, mi történhetett közöttük, ami miatt ilyen hirtelen összeomlott minden, amiről álmodtak. Alig három hónappal az eljegyzésük után, a tervezett esküvő előtt.

A Blikk pénteken azonban arról ír, tudni vélik, mi vezethetett idáig. Információik szerint pár napja szakítottak - és oka is van.

A Blikk szerint Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert. "Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert" – mondta a lap informátora, aki szerint egy hatalmas veszekedés következénye lett a különválás.

"Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt – magyarázta a Blikknek a hirtelen döntés hátterét egy másik ismerős, aki szerint nincs visszaút. 

Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Címlapfotó: Instagram/shanetusup

24 óra