Frizura és ruha: a 2000-es évekbe repít minket a megújult Miley Cyrus - Fotók

Biztos ismered a mondást: a divat 20 évente visszatér. Miley Cyrus a jelek szerint most erre építi fel az új imidzsét, egy már elfeledett frizurát vágatott magának.

Miley Cyrus ismét meglépte, az elsők közt vágatott magának egy évtizedekkel ezelőtt hódító divatos frizurát. Az énekesnő az NBC Upfront rendezvényén jelent meg így New Yorkban: a rétegesen vágott, platinaszőke frizurájának tövét fekete szálakkal bolondították meg. Egy igazi rocksztár, még akkor is, ha ez a fazon egy kicsit rendezettebb, mint az előző frizurája, az úgynevezett "mulett" volt.  

Ez a frizura igényli, hogy kiegyenesítsék a tincseket, így jó, ha szakemberre bízod a kivitelezést. A hajad állapota ugyanis befolyásolhatja, milyen gyakran és milyen módszerrel csinálod ezt meg. Fontos: a haj tövétől haladj a hajvégek felé, különben tönkre is teheted a hajad. Ráadásul az intenzív szőke és fekete együttese a festés szempontjából is tartogathat veszélyeket. 

És ha a hajad már tökéletesen hozza a 2000-es éveket, jöhet a ruha is!

Miley Cyrus nem csak frizurájával idézte fel a 2000-es éveket, a New York-i fellépésén az énekesnő XXL-es szemüveget, egy lenge anyagból készült hosszú ruhát és egy a csípője körül lazán lógó övet viselt.

Nos, tökéletesen retro érzés!

Címlapfotó: Instagram/mileycyrus
 

24 óra