150 millió forintnyi drogot tárolt a házaspár az egyéves gyermekük mellett - Fotók

A lakásukban fogták el a házaspárt, a dílerükre az utcán csaptak le. A rendőrség közzétette a képeket.

A 37 éves budapesti férfiről az a hír kelt szárnyra, hogy Szerbiából származó drogot raktároz, az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (KR NNI NBEFO) Miskolci Osztálya kezdett el nyomozni. "Az információ valósnak bizonyult, ugyanis amikor az NNI miskolci egysége 2022. május 16-án fővárosi lakásában elfogta, közel 50 kg kábítószert találtak nála. A toxikológus szakértő szerint a lefoglalt anyagok közül 39 kg olyan marihuánát tartalmazott, mely egy prekurzor vegyülettel volt átitatva, így új pszichoaktív anyagnak minősül" - közölte a rendőrség.

Ezen felül a szakértő még 9 kilogramm hasist azonosított, de találtak még a nyomozók amfetamint, valamint kábítószer fóliázására és csomagolására alkalmas gépet is. 

Az is kiderült, hogy P. Igor abban a lakásban porciózta és árusította a drogot, amiben 23 éves feleségével, valamint 1 éves és 16 éves lányaival együtt élt. "Volt, hogy a kábítószert nagy tételben adta tovább a kereskedői hálózatban alatta álló tagoknak. Még saját családjára sem volt tekintettel, a különböző bizniszeket az ő jelenlétükben végezte. Felesége olyan szinten tudott drogügyleteiről, hogy az ő varróhelyiségében, közvetlen egy autóba tehető gyerekülés mellett tárolták a marihuánatömböket" - írja a police.hu.

Döbbenetes képeket közölt a rendőrség  - 150 milliós értékben találtak dogot a párnál. 

Egyéves és 16 éves lányuk mellett tárolták a drogot - megérkeztek a képek!
  • díler házaspár
  • díler házaspár
  • díler házaspár
  • díler házaspár
  • díler házaspár

Címlapfotó: Police.hu

24 óra