Halálos beteg a műsorvezető - "Mosolyogva, egy pohár pezsgővel a kezemben akarok meghalni" - Fotók

Az egész világot megrázza a 40 éves műsorvezető drámája, évek óta harcol a súlyos kórral, már azt is megtervezte, hol és hogyan fog meghalni. Vilmos herceg is meglátogatta.

Most azt írja: "Amikor lejár az időm, nagy mosollyal és egy nagy pohár pezsgővel fogok meghalni". A BBC műsorvezetője évek óta küzd a gyilkos kórral, jelenleg már végstádiumos. Számos műtét és kemoterápiás kezelés után az orvosai belátták, hiába minden: Deborah James meg fog halni, amit már ő maga is tudomásul vett. Férje, Sebastien és két gyermekük, a 12 éves Eloise és a 14 éves Hugo tisztában van vele, mi vár rájuk. A 40 éves nő a betegsége alatt a rék elleni küzdelem mellett kampányolt, amiért Erzésbet kirákynőtől kitüntetést is vehetett át

Nemrég Deborah-t újabb megtiszteltetés érte: Vilmos herceg az otthonában látogatta meg, hogy átadja neki a díjat. A műsorvezető valósággal sugárzik szerettei és a herceg körében, nem csoda, hogy számos képet meg is osztott a nem mindennapi eseményről. "Megtisztelőnek érzem, hogy csatlakozott hozzánk egy délutáni teára és pezsgőre, ahol nemcsak az egész családommal beszélgetett hosszasan, hanem megtisztelt a címmel is" - írta ki a közösségi oldalára töltött képekhez.

Apropó: képek: a BBC ünnepelt sztárját alaposan felemésztette a kórrak folytatott éveken át tartó folyamatos harca. Legrissebb képe könnyeket csal a világ szemébe!

Megható és drámai képek - Vilmos herceg is meglátogatta a súlyos beteg anyukát
  • Deborah James
  • Deborah James
  • Deborah James

Címlapfotó: Instagram/bowelbabe

24 óra