Megmutatta szerelmét a Nagy Ő "nyertese" - Ez a férfi rabolta el Laura szívét - Fotók

Néhány hétig tartott a nagy szerelem Tóth Dáviddal, azóta az is kiderült, Laura szívét azóta egy másik Dávid rabolta el. A főnökét már meg is mutatja a világnak.

,Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel” – mondta az nlc.hu-nak Laura hónapokkal ezelőtt, december végén pedig arról mesélt a lapnak, máris új párja van.

,,Az ismerkedési fázisban vagyunk, de már most olyan érzelmeim vannak irányába, amelyek Dávid felé sosem voltak. A vele való kapcsolatom nem lett happy end, viszont most nagyon jól érzem magam” – mondta a lány a portálnak, majd azt is hozzátette: Magyarországon marad, hiszen több állásajánlatot is kapott. Aztán mindenit meglepett a lány, amikor azt is elárulta, szeptemberben, a munkahelyen ismerte meg a főnökét, akivel eleinte nem szimpatizált, azóta azonban sok dolog megváltozott: egymásba szerettek és összeköltöztek. 

Azóta már több közös kép is előkerült róluk - Ez a férfi rabolta el Laura szívét!

Ez a férfi rabolta el Laura szívét - Ő az igazi Nagy Ő a számára
  • Laura és Tóth Dávid
  • Laura és Dávid
  • Laura és Dávid
  • Laura és Dávid

Címlapfotó: Instagram/laura_szalai

24 óra