Így néz ki az Amerikai pite Nadia-ja 48 évesen - még mindig szingli - Fotók

Felismernéd?

Huszonhárom éve mutatták be az Amerikai pitét, a szexi cserediák tini fiúk millióit hergeli fel évek óta. Az őt alakító színésznő idén már 49 éves lesz. 

Egy dalból kölcsönözték a film címét, az "amerikai pite" végül a filmvásznon is megjelent. Emlékezetes: a férfivá válás felé vezető rögös úton a főhős, Jim egy forró, gözölgő pitével próbálja meg a szexuális élményt átélni. A történet azonban nem csak róla, hanem négy további végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. Ráadásul a castingon gondosan ügyeltek arra, hogy az alkotásban különböző karakterű, csinos lányok szerepeljenek, így az Amerikai pite sikere évtizedek óta okoz izgalmas perceket a nézőknek.

via GIPHY

A film főszereplője, Jim és haverjai Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a srácok maguk. Ő pedig nem más, mint Nadia, a vörös bombázó. A filmvásznon félmeztelenre is vetkőző cserediák egy pillanat alatt bolondította meg a világot, nem csoda, hogy ezt követően férfimagazinok adták egymásnak a kilincset, hogy levetkőztessék. A Nadia-t alakító színésznő hihetetlen népszerű lett a férfiak közt, házas is volt, de 2005-ben elvált. Sajtóhírek szerint pedig azóta is szingli.

Idén ősszel 49 éves lesz az egykori kebelcsoda - friss képeink vannak róla!

Fotók: Vajon miért nem talál magának párt? Így néz ki a 48 éves Nadia ma
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra