Kiderült a titok: így hívják Ronaldo és Georgina kislányát - Fotó

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Cristiano Ronaldo és a családja, néhány hete elvesztették az újszülött gyermeküket. Ikertetsvéréről is most friss képek és hír érkezett.  

Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodriguez drámai hírt közölt néhány hete. A szüléskor ikreik közül elvesztették a kisfiukat. A tragédia híre az egész világot megrázta, a sportoló valósággal összeomlott, napokra eltűnt a futballpályáról is. 

Aztán néhány nappal később nem akármilyen hír és kép érkezett...

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre hazatértek hozzánk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. Az Ti támogatásotok nagyon fontos nekünk, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet a családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon” – írta ki pár nappal később az első családi képükhöz.

Most újabb kép és hír érkezett a család háza tájáról. És egy friss kép is...

Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo párja az Instagramon most képeket tett közzé a legkisebb gyermekükről. Ráadásul a kislány nevét is elárulta: Bella Esmeralda. Az édesanya több képet is megosztott a piciről: az első képen boldogan mosolyog, a másik kettőn pedig békésen alszik. Georgina emlékeztetett a kislány születési dátumára is, ami szerint április 18-án jött a világra.

Címlapfotó: Instagram/georginagio

24 óra