Megható képet osztott meg újszülött lányával Ronaldo

Drámai hírt közölt néhány hete Cristiano Ronaldo: az ikrei közül elvesztették újszülött kisfiukat. Most egy megható képet osztott meg a kislányával.

Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodriguez drámai hírt közölt néhány hete. A szüléskor ikreik közül elvesztették a kisfiukat. A tragédia híre az egész világot megrázta, a sportoló valósággal összeomlott, napokra eltűnt a futballpályáról is. 

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre hazatértek hozzánk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. Az Ti támogatásotok nagyon fontos nekünk, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet a családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon” – írta ki pár nappal később az első családi képükhöz.

"Örök szerelem" - ezzel a felirattal osztotta meg Cristiano Ronaldo ezt a megható fotót újszülött kislányával az Instagramon. Óvatosan a karjában tartja az ő kis kincsét. Úgy tűnik, a legnehezebb időszakot maga mögött tudhatja már, és újra reményteljesen tud mosolyogni.

Címlapfotó: Instagram/cristiano

24 óra