Titokban rögzítette a család az év eddigi legkínosabb eljegyzését - Videó

Spoiler: a történet happy enddel ért véget, de az odáig vezető út hosszúnak bizonyult. Ilyen az, ha az élet egyik legszebb pillanatából örökkévalóság lesz.

Úgy érezte Ryan, a kapcsolata szintet lépett már a szerelmével, így úgy döntött, hivatalosan is megpecsételi a sorsukat, és megkéri a lány kezét. A srác mindent pontosan megtervezett, hogy a körülmények is méltóak legyenek majd a nagy naphoz. Az időjárás is kedvezőnek ígérkezett, a tengerpart adott volt, már csak a rokonokat kellett értesíteni, akik titokban meg is örökíthetik a nem mindennapi pillanatot. A gépezetbe azonban porszem került, amikor szerelme nem értette, miért vett fel egy tengerparti vacsorához egy öltönynadrágot.

A Los Angelesben élő párt 2021. december 11-én filmezték le barátaik és családtagjaik egy közeli, tengerpartra néző étteremben elrejtőzve - írja a DailyMail. A lány akkor osztotta meg a videóját is, amit csak mostanában fedezett fel magának a világ. Máris több százezren látták. De, hogy mi is lett a gond? Nos, mivel a 29 éves Libbynek szemet szúrt szerelme elegáns nadrágja, és számonkérte őt, a fiú, hogy ne buktassa le magát, gyorsan belebújt az egyik farmerjába.

Innentől kezdve a tervek alapjaiban borultak fel - a kamera meg ugye mindent rögzített.

Íme a nem mindennapi eljegyzés képekben! És a videó
  • Libby eljegyzése
  • Libby eljegyzése
  • Libby eljegyzése

Címlapfotó: TikTok/libbycmeyer

24 óra