Méretes labdát növesztett a hasára Andre Agassi - Friss fotón a sztárpár

52 éves lesz lassan a legendás amerikai teniszcsillag, feleségével, Steffi Graffal most egy teniszpályán tűntek fel. Titokban készültek képek róluk.

A 80-as és 90-es években végigverték a világot, és mindketten olimpiai bajnokok is lettek. Aztán mindenki meglepődött, hogy a Brooke Shiledsszel házas Andre Agassi a német sztárral, Steffi Graffal kezdett el randizni. Sőt, miután elvált, nyíltan fel is vállalta őt. 2001. október 22-én már a közös otthonukban, édesanyjaik jelenlétében mondták ki egymásnak a boldogító igent. Négy nappal később pedig megszületett az első közös gyermekük, Jaden Gil. Alig két évvel később lányuk, Jaz.

Andre Agassi és Steffi Graf azóta is boldog együtt, és most az is kiderült, mit csinálnak a hétköznapokban.

A napokban a Nevada állambeli Las Vegasban bukkant fel az álompár. Kényelmes sortruhákban, táskákkal a kezükben, smink nélkül szaporázták a lépteiket. Az 51 éves Andre Agassi tizenöt évvel a visszavonulása után is a teniszpályák felé vette az irányt, ahová természetesen az 52 éves Steffi is elkísérte. A róluk készült képeken a rajongók szúrták ki, Agassi pocakja alaposan kikerekedett a visszavonulása óta.

Fotó: Profimedia/RedDot

S hogy mit csinált a pár a teniszpályán? Nos, nem fogod elhinni: teniszórákat adott. Bizony, a jelek szerint még mindig vannak ütőik, s még mindig éreznek késztetést arra, hogy átadják azt a tudást a világnak, ami gazdaggá és híressé tette őket. 

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra