Felismered? Szombaton ment el az albérletéből a 37 éves édesanya, azóta senki nem tud róla - Fotók

Egy 37 éves édesanya eltűnése miatt adott ki körözést a rendőrség. Zsófia szombaton ment el az albérletéből, azóta nem adott életjelet magáról.

Körözi a rendőrség Papanek Zsófia Máriát - közölték a honlapjukon. "A nő 2022. április 16-án pontosan meg nem határozható időben II. kerületi albérletéből ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik." - írják a közleményükben, ahol képeket is közölnek az anyukáról.

Papanek Zsófia Mária körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haja sötétbarna, szeme barna. Utolsó ismert ruházata derékig érő sötét dzsekiből, sötét pulóverből, fekete nadrágból és világos, magasszárú cipőből állt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Papanek Zsófia Mária tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon

24 óra