Csipke bodyban pózol a Vogue címlapján a várandós Rihanna - Fotók

Rihanna babája még meg sem született, máris a Vogue címlapsztárja az anyukájával egyetemben. Pikáns sorozaton mutatta meg magát az énekesnő.

Hát persze! Hogyan is hagyhatna ki egy nívós magazin egy ilyen lehetőséget! Az első gyermekével várandós Rihanna a terhessége alatt sorra dönti le a tabukat, gyakorlatilag nincs olyan esemény, ahol úgy jelenne meg, hogy ne mutatná meg az egyre gömbölyödő pocakját. Gyakorlatilag fehérneműben jár-kel, akárhová kap meghívót. A Vogue most megnyerte magának a barbadosi származású világsztárt és a címlapjára készített egy nem mindennapi sorozatot róla. Rihanna egy narancsvörös, szűk csipkebodyt húzott, amely a legapróbb részletekig mutatja meg a babapocakját és az idomait.

via GIPHY

A képeket a kismama és babafotózás egyik doyenje, Annie Leibovitz készítette. A világhírű kismama pocak hol drága nyakláncokba, hogy egy méregdrága paplan mögé bújva, vagy épp egy forró habfürdőben látható. A sorozat lenyűgözi az egész világot. Természetesen a képekhez készült egy interjú is, és Rihanna egy percig sem hallgatta el, miért is döntött úgy, hogy kismamaként is igyekszik majd megmutatni, egy várandós nő is lehet szexi, lázadó és természetes.

"A testem most hihetetlen dolgokat művel, és nem fogok szégyenkezni miatta" - kezdi Rihanna, és meg is magyarázza a döntésének okait...

Ezzel a pikáns fotósorozattal ünnepli a terhességét Rihanna - "Kismama ruhák? Kizárt!"
  • Rihanna Vogue
  • Rihanna Vogue
  • Rihanna Vogue
  • Rihanna Vogue
  • Rihanna Vogue

Címlapfotó: Instagram/voguemagazin

24 óra