Leleplező képek: a Mekiből vitte haza ezt a cicababát Matthew Perry - Fotók

Ami örömteli: a Jóbarátok sztárja látszólag sokat fogyott az elmúlt hetekben, és az arca is sokkal simábbnak tűnik. De vajon ki ez a titokzatos lány, akit egy Meki-menüvel lepett meg?

Újra a címlapokon virít a Jóbarátok sztárja, ezúttal egy friss paparazzi fotósorozatának köszönhetően. Az elmúlt években sorra érkeztek az aggasztó hírek a Jóbarátok Chandlerjéről, alkohol- és drogfüggőségben szenvedett, többször lefotózták magathetetelen állapotban, egy ideig az is kérdés volt, össze tudja-e szedni magát a Jóbarátok visszatérésére. Aztán persze ott volt a felvételeken, de a vágott anyagot sem tudták úgy elkészíteni, hogy ne lehetett volna észrevenni, régi önmagának ma már csak árnyéka.

via GIPHY

Az elmúlt években már többször szárnyra kelt a pletyka, a betegségének köszönhetően a bevételei jelentősen csökkentek, talán ezért is fordulhatott elő, hogy a saját ötlete és tervei alapján épített otthonát, majd nem sokkal később a malibui házát is eladta. Majd az is kiderült, az alig 29 éves lány, akinek két éve udvarolt a színász, beadta a derekát, és igent mondott neki, eljegyezte. Sajtóhírek szerint hónapokkal ezelőtt szakítottak, ám most egy hozzá kísértetiesen hasonlító cicababa tűnt fel.

Egy méretes Meki-menüvel a kezében fotózták le őket, a lány farmersortja nem titkolta el az alakját!

FOTÓK: Kibékült az exével? Vagy ki ez a hosszúcombú szépség Matthew oldalán?
  • Matthew Perry
  • Jóbarátok: Reunion
  • Matthew Perry és Molly
  • Matthew Perry
  • Matthew Perry

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra