Ezért hízott: Britney Spears újra terhes - Megérkezett az első kép

Két napja a Los Angeles-i reptéren fotózták le a szerelmével, és már akkor sokan kiszúrták: Britney Spears bizony felszedett egy kicsit. Mára virradóra kiderült az oka is. Igaz, a bejelentés módja sokakat nyugtalanít.

Britney Spears meghízott? Ezt a kétdést tették fel a legtöbben maguknak néhány napja, amikor az énekesnőről egy paparazzi sorozat látott napvilágot. A helyszín a Los Angeles-i repülőtér, ahol a vőlegényével bukkant fel. Látszólag épp indultak valamerre. Mára virradóra nem csak az derült ki, hová utaztak az is, miért kerekedett ki az egykori popcsillag. Ugyanis ő maga is észrevette, hogy felszedett pár kilót, így fel is tette magának a kérdést, vajon mi lehet az oka.

Fotó: Profimedia/RedDot

"Annyira lefogytam a Maui utazásra, hogy aztán visszahíztam. Csak azt kérdeztem, mi történt a gyomrommal?" - kezdi a bejegyzésében, majd elővigyázatosságból csináltatott egy terhességi tesztet.

És bumm: Britney Spears terhes!

"Gyermeket várok" - közli az énekesnő és azt is hozzáteszi: úgy sejti, hogy "ketten lehetnek". Vőlegénye, Sam Asghari korábban azzal viccelődött, hogy csak "ételterhes". De most, hogy kiderült a valós ok, Britney azt sem hallgatta el, utolsó terhessége alatt depressziós volt. Most az ígérei, minden nap jógázni fog, hogy ez ezúttal ne fordulhasson elő.

Ami biztos: Britney-nek nem akármilyen hónapok vannak a háta mögött. Megszüntették a gyámságát, szerelme eljegyezte, most pedig ismét babát vár.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra