Nem hajléktalan már - 16,5 milliárd forintért vette meg a legendás házat családjának Robbie Williams - Fotók

Alig egy hónapja egy rádióinterjúban árulta el, fedél nélkül maradt a családjával, Robbie Williams a jelek szerint végre lezuhanyozhat. Megvette a Los Angeles-i legendás birtokot.  

Nincs hol laknia Robbie Williamsnek és családjának - kürtölte a világasjtó alig egy hónapja. A Take That egykori sztárja a Chatting to Australian rádiónak mesélt erről akkor. “Mindent eladtunk, nincs olyan hely, ahova mehetnénk, ezt kell most megoldanunk” – mondta az énekes, és hozzátette: a négy gyerekük miatt sem egyszerű a helyzet, mert amíg ő járja a világot, nem látja a gyerekeit, ha otthon maradnak. Ha otthon tanulnak, az egyéb problémákat szül. Az is kiderült, a witshire-i otthonukat 7 millió fontért adták el, és bár Amerikában és Angliában is volt több otthonuk, de  a sok ingázás miatt mindet eladták. 

Nos, most úgy tűnik, hogy hely már lesz, ahol álomra hajthatják a fejüket. De még milyen!

Egy ügynökség közölte: a pop szupersztárja, Robbie Williams 49,5 millió dollárt, azaz 16 és fél milliárd forintot fizetett egy Los Angeles-i pazar ingatlanért. Hozzáteszik ők is: az adásvételre azok után került sor, hogy az énekes eladta előző otthonát - egy kúriát az exkluzív Beverly Crest közösségben - a hip-hop sztárnak, Drake-nek. Robbie-ék új otthona Los Angeles Holmby Hills nevű részén található és olyannyira legendás, hogy saját neve is van: Faring Estate. Az eredetileg az 1930-as években épült, nagyjából 2 hektáron fekvő, európai stílusú otthont a 2000-es évek elején építették át. A ház egykor a színpadi, rádiós és filmsztáré, Fanny Brice komikusé volt. A Funny Girl című musicalben Barbra Streisand alakította 1968-ban.

Az ügynökség képeket is közölt Robbie Williamsék új otthonáról - ehhez fogható Los Angelesben sincs több!

Mint a mesékben - Robbie Williamsék új otthona maga a csoda - Fotók
  • Robbie Williams háza
  • Robbie Williams háza
  • Robbie Williams háza
  • Robbie Williams háza
  • Robbie Williams háza
  • Robbie Williams háza

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra