"Fanni eljött hozzám" - Jelentkezett egy látó, tudja, hol van VV Fanni holtteste - Fotók

Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni elrablóját, bírósági ügyében hamarosan ítélet is születhet. Igen ám, de most felbukkant egy látó, aki azt állítja, VV Fanni szelleme felkereste és megmutatta neki, hol a holtteste.

Novemberben már öt éve lesz, hogy a valóságshowból megismert Novozánszki Fanni eltűnt, az üggyel kapcsolatban egy bizonyos B. Lászlót nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolnak. A férfi bírósági ügye hónapok óta tart, elsőfokon rövidesen ítélet is születhet. Fanni holttestét azonban azóta sem találták meg, pedig az alapjaiban változtathatná meg az eljárás menetét és a családja is elbúcsúzhatna tőle, eltemethetné őt. Most egy nem vár fejleménynek köszönhetően került ismét címlapokra a lány eltűnésének ügye. Egy Ausztriában vendéglátósként dolgozó látó nő azt állítja, felkereste őt a lány szelleme, és elárulta neki, hol a holttest.

A Story magazint kereste fel Kern Ilona, aki gyerekkora óta lát különös dolgokat. Az 59 éves nő azt állítja, felkereste őt VV Fanni szelleme, és őt is felzaklatta a látogatás. A látó megerősítette, amit a hatóságok már közöltek a lány anyjával, Katalinnal, Fanni nem él. „A mai napig felzaklat az egész, Fanni ugyanis eljött hozzám, és sok mindent mutatott. Ez nem lehet véletlen. Szeretné, ha segítenék abban, hogy megtalálják, és a szülei méltó módon eltemethessék” – mesélte Ilona a Storynak. Azt is hozzátette: erősen émelygett álmában, így biztos benne, hogy mérgezés, halálos injekció, vagy túladagolás okozhatta a lány halálát.

A magazinnak Ilona részletesen elmesélte az álmát és azt is, hol lehet VV Fanni holtteste!

Fotók: a látó részletesen elmesélte, hol van VV Fanni holtteste
  • VV Fanni
  • VV Fanni
  • VV Fanni
  • VV Fanni

Címlapfotó: TWN

24 óra