Szabó Zsófi menyasszony lett - így kérte meg Shane a kezét!

Decemberben derült ki, hogy egy párt alkotnak, de szerelmük pár hónappal korábban kezdődött. Zsófi és párja Monaco-ban pihen éppen, a lánykérésre is ott került sor.

Beteljesedett Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme: a színész-műsorvezető és az úszóedző, akik decemberben jelentették be hivatalosan, hogy egy párt alkotnak, már el is jegyezték egymást - szúrta ki a Femcafe.hu. "Az eseményre ráadásul igazán különleges környezetben, a festői Monacóban került sor. A sztárpár ezen a gyönyörű helyszínen pihente ki a közelmúlt fáradalmait: Tusup itt tette fel a kérdést a Jóban Rosszban egykori színésznőjének." - írják.

"2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném" 

- írta ki a közösségi oldalára feltöltött képeihez Zsófi.

Az edző sem hallgatta el a rajongói előll az örömhír. És a sajt örömét sem. "2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott." - tájékoztatta távirati stílusban a világot Shane.

A két magyar híresség nemcsak különleges időpontot választott ahhoz, hogy megpecsételjék szerelmüket, de végeredményben az is összeköti őket, hogy mindketten hasonló érzelmi helyzetben voltak, amikor összehozta őket a sors: egy-egy csődöt mondott házasság végére tettek pontot - emlékeztet a cikkében a népszerű női portál.

Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Címlapfotó: Instagram/shanetusup

24 óra