Eljegyezték: sármos ügyvéd Mádai Vivien szerelme

Mádai Vivien újra szerelmes - írja a Bors. A napilap szerint egy sármos ügyvéd hódította meg a TV2 sztárját.

A válása óta nem szívesen beszél a magánéletéről, ugyanakkor egy ideje egyre szaporodnak a közösségi oldalán a titokzatos bejegyzések. A Bors kiderítette, ki az a férfi, akinek sikerült meghódítania a szívét, és emlékeztetnek: tavaly decemberben jelent meg Mádai Vivien oldalán az első olyan kép, amelyen egy férfi lába látszik. "Hogy véletlenül hagyta a képen a híresség, vagy sem, azt nem tudni. A rajongók persze azonnal kérdezgetni kezdték, hogy újra szerelmes-e, de Vivien senkinek sem válaszolt. Karácsonykor újabb poszt érkezett, itt már annyit lehetett látni, hogy a műsorvezető egy férfi kezét simogatja." - írják. 

A napilap most azt is kiderítette, a műsorvezető a munkahelyén ismerte meg a férfit. "Bár Vivien azóta sem mondta el nyilvánosan, hogy ki a szíve választottja, a Borsnak sikerült megtudnia, hogy egy igen sikeres ügyvédről van szó, aki a szakmája egyik kiválósága, nemzetközi szinten is elismert szaktekintély. A magasan iskolázott (mint ilyen, valószínűleg anyagilag is jól megbecsült), és emellett az átlagosnál is sármosabb férfi, fiatalos, de korban tökéletesen illik Vivienhez. Információink szerint a szerelmeseket Vivien egyik munkatársa mutatta be egymásnak és már az első percben szimpátia lobbant köztük." - írja a lap.

A kapcsolatuk barátságnak indult, majd hirtelen lett belőle szerelem, akik pedig ár találkoztak velük, azt mondják: tökéletesen passzolnak egymáshoz. Nyilatkozni azonban egyelőre nem akart a lapnak Mádai Vivi.

Címlapfotó: Instagram/vivienmadai

24 óra