MÉRETES FRICSKA: Megan Fox elhagyott férje váratlan hírt jelentett be - Fotók

Miután Megan Fox szakított vele, nagykanállal kezdte el falni az életet, rendre szexi nők oldalán bukkant fel, majd másfél éve egy táncosnő mellett táborozott le. Brian Austin Green most keményen odapörkölt exének. 

Bő 17 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, de talán soha nem szerepeltek annyit a címlapokon, mint a szakításuk óta: Megan Fox és Brian Austin Green 2019 decemberében az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként még együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Majd 2020 nyarán robbant a bomba, a színésznőt mással látták, azóta pedig az is kiderült, Megan Fox együtt is jár Machine Gun Kellyvel. Sőt, nemrég egy botrányos és véres lánykéréssel kerültek a címlapokra.

A volt férj egy ideig rendre más nő oldalán tűnt fel, majd megállapodott. 

via GIPHY

A szakításuk után hamar nyilvánvaló lett, hogy a népszerű sorozatsztár, Brian Austin Green az Instagramon csajozik, hogy pótolja a felesége által maga mögött hagyott űrt. Kalandjairól több paparazzi sorozat is készült. Majd alig több mint egy éve meglepte a világot, felvállalta új szerelmét, egy imsert táncosnőt. Azóta is boldogan, békében éltek együt, és Brian a történtek ellenére sem nyilatkozott volt feleségéről, gyermekei anyjáról.

Most azonban ledobta az atombombát - friss örömhírt közölt, amivel keményen odapörkölt Megannak!

Megan Fox-tól két évvel idősebb volt férje új szerelme!
  • Megan Foy és Austin Green
  • Brian Austin Green és szerelme
  • Megan Fox lánykérés
  • Brian Austin Green és Sharna Burgess
  • Brian Austin Green és Sharna Burgess

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra