Másfél milliárdos "veszteség": Mila Kunisék pottom pénzért adták el az otthonukat! - FOTÓK

Októberben a szívükhöz kaptak a rajongóik, hogy a sztárpár otthona eladósorba került. Most sem nyugodtak meg, mélyen áron alul váltak meg tőle. De miért lehetett ilyen sürgős?

A világ egyik legszebb színésznőjének tartják, nem is csoda, hogy a világ egyik legsármosabb színésze mellett kötött ki, és családot is alapítottak. Mila Kunis szépségéről a budapestiek is meggyőződhettek néhány éve, amikor a pár hosszú heteket töltött Magyarországon és úgy jártak-keltek a fővárosban, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. A színésznőről aztán nem mindennapi képek jelentek meg: önmaga árnyéka lett. Már akkor is a házasságuk megromlása volt az egyik magyarázat.

Októberben aztán jött az újabb: a pár a közös otthonukat hirdette meg... 

via GIPHY

Mila Kunis alig három éve rendre sápadt bőrrel, smink nélkül, lenőtt hajjal és szakadt ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt. Az akkori magyarázat szerint férje botrányai miatt csúszott ki a talaj a színésznő lába alól. Pláne, hogy Ashton Kutcher állítólag inni is kezdett, ami miatt Kunis ultimátumot adott neki. Hosszú hónapok teltek el azóta, és nem lehett tudni, skerült-e megmenteniük a kapcsolatukat. Talán ezért is aggódott a világ októberben, amikor kiderült, árulják a közös otthonukat.

Itt az újabb sokk: a Beverly Hills-i álom elkelt - ráadásul mélyen áron alul!

FOTÓK: Közel másfél milliárdot engedtek - elkelt a sztárpár otthona!
  • Mila Kunis és Ashton Kutcher
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona
  • Mila Kunisék otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra