Horváth Gréta beadta a válókeresetet - Stana Alexandra megszólalt Dáviddal kapcsolatban - VIDEÓ

Az egyik fél elindította a bontópert, a mésik a megismerkedésükről beszélt.

Újabb fejlemények az elmúlt hetek egyik legviharosabb ügyében: a Blikk információi szerint Horváth Gréta máris beadta a keresetet, hogy elváljon Meggyes Dávidtól, míg Stana Alexandra most először, a TV2-nek mesélt a férfival való kapcsolatáról.

Az összes személyes dolgát elvitte a napokban Horváth Gréta otthonából Meggyes Dávid - írja a Blikk.

"Szeretne új életet kezdeni, amelynek első és legfontosabb lépése, hogy jogilag is megszabaduljon a férjétől. Hamar elkezdett egyeztetni egy ügyvéddel, majd a napokban úgy döntött, elindítja a válást, hiszen számára már nincs visszaút" – mesélte a lapnak Gréta egyik ismerőse.

A férjével a nyilvánosság előtt már összeboronált Stana Alexandra eközban a TV2 kamerái előtt mesélt a kapcsolatukról.

"Dáviddal először augusztusban találkoztunk." - kezdte a szintén válófélben lévő Stana Alexandra, aki nem titkolta, nem lett könnyebb az élete, hogy a magánéleti dolgaira is kíváncsiak az emberek. "Később teljesen véletlenül decemberben futottunk össze egy plázában. Ahol pont mindketten arra kóvályogtunk. És tulajdonképpen így megörülve egy ismerős arcnak meghívott gy kávéra akkor. Nagyon jól éreztem a társaságában akkor magam, mert az én gondolataim még azért a válás körül forogtak, voltak negatív érzéseim, nem voltam azért anyira kicsattanó kedvemben." - magyarázta, és hozzátette: a beszélgetés alatt ki tudott kapcsolni és fel tudott töltődni.

Címlapfotó: Instagram/HorváthGréta-MeggyesDávid-StanaAlexandra

24 óra