PAPARAZZI: A tengerparton fotózták le Dicaprio-t és 23 évvel fiatalabb barátnőjét

24 éves a szerelme, öt éve vannak együtt - már önmagában ez is példa nélküli Hollywood-ban, Leonardo Dicaprio most mégsem ezért virít a címlapokon. A legendás otthona eladó lett. De vajon mi lehet a valós oka?

Január elején a Karib-tenger egyik legszebb tengerpartján csípték el őket paparazzik. A 47 éves Leonardo Dicaprio és alig 24 éves barátnője szerelmesen fürdőzött a tengerben. A fiatal színésznő máris rekorder, hiszen nem nagyon emlékszünk olyan nőre, aki ilyen hosszú éveken át magához láncolta volna a nagy szívtipró hírében álló színészt. Camila Morrone mindenesetre alig több mint két éve egy interjúban elmondta, rengeteg pár van a világon, akik között nagy a korkülönbség, de szerinte mindenki azzal randizik, akivel akar. Ugyanakkor megérti azokat, akik kíváncsiak rájuk - hiszen ő is az lenne.

Most a pár rajongói picit aggódnak azért: Leonardo Dicaprio otthona az eladó házak közt jelent meg. Ráadásul áron alul!

via GIPHY

Vajon gond van köztük? Vagy épp ellenkezőleg, jön a baba? Dicaprio legendás otthona ismét az eladó ingatlanok közt bukkant fel, ráadásul most már olcsóbban, mint amennyibe került. A színész 2018-ban Moby-tól vette 4, 91 millió dollárért, tavaly aztán 5,75 millió dollárért dobta piacra. Hiába! A ház most 4, 895 millióért került fel a netre, azaz alig több mint 1, 5 milliárd forintért bárki beköltözhet. A hiretés szerint egy 1926-ban épült tradícionális épületről van szó, világos, tágas belterek jellemzik.

A képek azonban beszédesebbek ezer szónál - de előbb nézzük Dicaprio-t és 23 évvel fiatalabb szerelmét fürdőruhában!

Sztárpár a strandon - Dicaprio-ékért aggódnak a rajongók! Nézd ez a házat!
  • Dicapiro szerelme
  • Dicaprio és szerelme
  • Dicaprio háza
  • Dicaprio háza
  • Dicaprio háza
  • Dicaprio háza

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra