Megszólalt G. W. M. felesége - a kamerák előtt csordult ki a könnye! - VIDEÓ

Nem túlzás az elmúlt hét híre az egész év egyik legnagyobb bulvárhíre lesz: Kulcsár Edina és Csuti alig egy hete jelentette be, hogy válnak, párnappal később a szépségkirálynő másir felvállalta új szerelmét. G. W. M. volt párja most először ült kamerák elé - megható vallomás lett a vége.

31 éves, mint Kulcsár Edina, két gyermeke van, mint Kulcsár Edinának. Nagy Melalnie annak a G. W. M.-nek a felesége, aki összejött a szépségkirálynővel. A fiatal anyuka most először a Fókusz kamerái előtt mesélt a kialakult helyzetről és arról, mi ad neki hitet és erőt a folytatáshoz. Férje mellett az RTL Klub híre szerint a gyermekek nevelésével foglalkozott, de most újra munkába állt. Éjszakánként ügyvédi leveleket fordít, tolmácsként is dolgozik.

Amióta férje és Kulcsár Edina nyíltan vállalják szerelmüket, Melanienak sincs nyugta. 

"Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerkemeim, és a saját létbiztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy mi a heyzet, azonnal léptem." - magyarázta Melanie, aki a Rádió Dikh műsorvezetője lett. "Az anyuka a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a nemzetvédelmi egyetem hadtudományi karán és nukleáris fegyverkezés a szakirányom Angolul és héberül is beszélek és több nagykövetségen is dolgoztam a házasságom előtti időszakban" - mondta Melanie, aki dolgozott már Brüsszelben a Parlamentben is és egy kanadai ügyvédi irodának tolmácsként dolgozik.

A lány azt is elmondta, mit gondol G. W. M.-ről...

 

Címlapfotó: RTLKlub/ScreenShot

24 óra