Életveszélyes állapotban fekszik kórházban a népszerű hazai együttes zenésze

A Magna Cum Laude felhívásban kéri rajongóit, hogy fogjanak össze zenésztársuk életéért.

Rajongóik segítségét kéri a Magna Cum Laude. "Magda Lajos, aki korábban dolgozott együtt billentyűsként a zenkarral, harmadik hete fekszik mélyaltatásban. Felesége az együttes oldalán keresztül kért segítséget a nehéz időszakban." - írja a Femcafe.hu. "Kedves Magnások! Talán néhányan, a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyű játékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítség kérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!" - írja a zenekar.

A lap beszámolója szerint a poszt arról szól: "Magda Lajos és felesége, Natália együtt kerültek kórházba kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával: a nő – akit azóta hazaengedtek – a Covid-osztályra került, férje viszont egyenesen az intenzívre, mivel tüdejének 80 százaléka volt gyulladt, azóta viszont ez az arány 100 százalékos lett."

Lélegeztetőgépre kapcsolták, az állapota azonban tovább romlott, a műtüdős kezelés mentette meg az életét. Jelenleg is életveszélyes állapotban van, mélyaltatásban fekszik.

Címlapfotó: Facebook/magnacumlaudezenekar

24 óra