Kulcsár Edina újra szerelmes! Közös fotót posztolt a párjával!

Ez ám a fordulat: néhány napja jelentették be, hogy válnak, Kulcsár Edinának máris új szerelme van. A volt szépségkirálynő egy terjedelmes posztban erősítette meg a hírt és azt is, milrt hallgattak eddig.

"Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM!

Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam!

Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!

Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.
Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!"

- írja a terjedelmes vallomásában Edina.

G. W. M. is posztolt a saját oldalára. Ő is megerősítette a hírt és leírta, a párjával békében váltak el. Nem Edina miatt ment tönkre a kapcsolatuk, régóta nem lakott otthon, a gyerekeik miatt próbálták megmenteni, de nem sikerült.

Címlapfotó: Instagram/edinakulcsar_official

24 óra